Ανάσυρση σορού άνδρα στη Μυτιλήνη – Τραυματισμός συνεπιβάτη σε θαλάσσιο μοτοποδηλάτο στο Ηράκλειο – Ακυβερνησία ταχυπλόου σκάφους στον Πειραιά – Θάνατος λουόμενου στον Ωρωπό – Αποβίβαση ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στην Πρέβεζα – Διακομιδή ασθενούς

Ανάσυρση σορού άνδρα στη Μυτιλήνη – Τραυματισμός συνεπιβάτη  σε θαλάσσιο μοτοποδηλάτο στο Ηράκλειο – Ακυβερνησία ταχυπλόου σκάφους στον Πειραιά – Θάνατος λουόμενου στον Ωρωπό – Αποβίβαση ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο στην Πρέβεζα  –  Διακομιδή ασθενούς 
 
      Η σορός ενός άνδρα ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Παμφιλών Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
         Ο άνδρας έφερε θαλάσσια μάσκα, βατραχοπέδιλα, μία σημαδούρα, ρουχισμό  καθώς και ιχθύες και πρόκειται για 68χρονο ημεδαπό.
      Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
 
        *****
     Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, για τον τραυματισμό 36χρονου συνεπιβάτη σε θαλάσσιο μοτοποδήλατο, στη θαλάσσια περιοχή Γουβιών Ηρακλείου.
      Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ΄΄Βενιζέλειο Πανάνειο'' Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα μηριαίου οστού.
          Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
        *****
      Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, απογευματινές ώρες σήμερα, για την ακυβερνησία του ιδιωτικού σκάφους ''ΧΡΥΣΑ-ΝΤΙΝΑ'' Τ.Π. 1063-Β', με τρεις (03) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένα Πειραιά.
      Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το ανωτέρω ταχύπλοο, όπου με τη συνδρομή του, κατέπλευσε στη μαρίνα Ζέας και με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
        
         *****
     Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε,απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής, 70χρονος αλλοδαπός.
   Ο 70χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του Δήμου Ωρωπού στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
      Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λ/Τ Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας. 
           
        *****
         Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, απογευματινές ώρες χθες, από το ΕΚΣΕΔ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  για ασθένεια 27χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Κ/Ζ “MSC LIRICA” σημαίας Μάλτας, το οποίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Λευκάδας και ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
    Άμεσα  απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., προσέγγισε το κρουαζιερόπλοιο και παρέλαβε τον 27χρονο με ασφάλεια, ενώ στην συνέχεια τον μετέφερε στο λιμένα Πρέβεζας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
 
       *****
 
    Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ανάφης στο λιμένα Αθηνιού Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΓΑΡΜΠΗΣ'' Ν. Θήρας, ανήλικος 04 ετών, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL