Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο - Θάνατος ημεδαπού στη Νέα Πέραμο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο – Τραυματισμός επιβάτιδος πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδή ασθενούς

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Σάμο - Θάνατος ημεδαπού στη Νέα Πέραμο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο – Τραυματισμός επιβάτιδος πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδή ασθενούς
 
 
Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα εννέα (39) αλλοδαπών προέβη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή  βόρεια ν. Σάμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Βαθέος ν. Σάμου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες, στην παραλία Νέας Περάμου Αττικής, 78χρονος .
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄  Λιμενικό Τμήμα Μεγάρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.
*****
Στη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό σταθμό λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί του πεζοδρομίου στην οδό Σοφ. Βενιζέλου Ρεθύμνου, όταν ποδήλατο με αναβάτρια μία 18χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα (α.λ.σ.) με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της 18χρονης.
Ανωτέρω δίκυκλο εισήλθε στο πεζοδρόμιο μέσω της ράμπας ΑΜΕΑ και προσέκρουσε στο πετάλι του ποδηλάτου.
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ρεθύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, βραδινές ώρες χθες , για περιστατικό τραυματισμού 64χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος του Ε/Γ -Ο/Γ «CRUISE EUROPA» σημαίας Ιταλίας, μετά από πτώση της εντός του πλοίου.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις .
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Άγνωντα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Χ «ΜΑΡΙΑΝΗ» Τ.Σ. 119Α΄ , 58χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL