Θάνατος λουόμενου στο Μαρμαρά Χαλκιδικής - Θάνατος δύτη στην Κέα – Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή μεταναστών στη Σάμο

 Θάνατος λουόμενου στο Μαρμαρά Χαλκιδικής - Θάνατος  δύτη στην Κέα – Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή μεταναστών στη Σάμο 
 
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ΄΄ΕΛΙΑ΄΄ Νικήτη Σιθωνίας Χαλκιδικής, 78χρονος αλλοδαπός.
  Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Από τη Λιμενική Αρχή Νέου Μαρμαρά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
*****
  Ενημερώθηκε  πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέας ότι στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου ''HMHS BRITANNIC'' στη ν.Κέα, ανασύρθηκε 60χρονος  αλλοδαπός δύτης χωρίς τις αισθήσεις του.
  Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο λιμένα Κορησσίας Κέας με το καταδυτικό Τ/Χ σκάφος «ΜΙΝΙΜΟΚΑΚΙ» Τ.Λ. 850 και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Ιατρείο Κέας  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
  Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στο νεκροτομείο Αθηνών.
 
*****
          Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη της του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Σάμου με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Σάμου καθώς και στελεχών του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβασίου, ένας αλλοδαπός διακινητής μεταναστών, ηλικίας 35 ετών.
     Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τα ανωτέρω στελέχη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, εντοπίστηκε ο 35χρονος, να μεταφέρει εντός ΙΧΕ ιδιοκτησίας του, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 27 ετών, οι οποίοι κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
      Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ΙΧΕ όχημα, δύο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, πέντε ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διακόσια ευρώ.
 
                                                                                 *****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL