Θάνατος γυναίκας στην Κόρινθο – Προσάραξη Ι/Φ στην Πρέβεζα –

 
Θάνατος γυναίκας στην Κόρινθο – Προσάραξη Ι/Φ στην Πρέβεζα – Μηχανική βλάβη λέμβου στο Άγιο Όρος  –Σύλληψη Κυβερνήτη Ι/Φ  σκάφους στη Ναύπακτο
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της διώρυγας Κορίνθου, 45χρονη αλλοδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό  Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.
 
 ******
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας για την προσάραξη του Ι/Φ σκάφους ''CRI'' σημαίας Βελγίου, στη θαλάσσια περιοχή της εισόδου του λιμένα Πρέβεζας, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.           
Στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ.,  καθώς και  το Α/Κ σκάφος ''ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ'' ΣΠ 243, με τη συνδρομή του οποίου αποκολλήθηκε. 
Το  ''CRI'' κατέπλευσε στη μαρίνα ''PREVEZA MARINA'' με ιδία μέσα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
******
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Όρους, για μηχανική βλάβη λέμβου με τρεις (03) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράς Μονής “ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ” με αποτέλεσμα να πλέει ακυβέρνητη.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ., με τη συνδρομή του οποίου η λέμβος κατέπλευσε και προσέδεσε ασφαλώς στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. 
 
******
Στη σύλληψη του Κυβερνήτη του Ι/Φ ''ENGLISH GENTLEMAN'' σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε αποπλεύσει από το λιμένα νήσου Τριζονιών Φωκίδας με κατεύθυνση τον λιμένα Γαλαξιδίου Φωκίδας με εννέα (09) αλλοδαπούς επιβαίνοντες χωρίς να φέρει τα προβλεπόμενα από το νόμο ναυτιλιακά έγγραφα.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL