Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα, στην Ηγουμενίτσα και στην Μυτιλήνη – Τραυματισμός αλλοδαπών στην Κέρκυρα

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 40 και 31 ετών προέβησαν, απογευματινές σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, οι ανωτέρω, οι οποίοι συνόδευαν τα ανήλικα τέκνα τους,  κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστή ελληνική άδεια διαμονής, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.                      Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο. 
*****
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 18 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον επιβατικό λιμένα Μυτιλήνης, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με τη συνέργεια του 23χρονου που την συνόδευε.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
Επίσης, στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον επιβατικό λιμένα Μυτιλήνης, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι η 24χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης για τον τραυματισμό τριών (03) αλλοδαπών στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Αργυράδων Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω αλλοδαποί τραυματίστηκαν μεσημβρινές ώρες στις 12/10/2019, κατά την διάρκεια έλξης θαλάσσιου καναπέ από το ταχύπλοο σκάφος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Λ.Κ. 7724, όταν ο θαλάσσιος καναπές προσέκρουσε σε αγκυροβολημένο σκάφος.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λευκίμμης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL