Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω και στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του  Λιμεναρχείου Κω.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον επιβατικό λιμένα Κω, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό τον Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε αμφιβόλου γνησιότητας δελτίο αιτούντος διεθνής προστασίας .
Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 34, 28 και 27 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος και η 28χρονη κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο 27χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 
 
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 42 και 18 ετών αντίστοιχα προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής  του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας,, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 42χρονος ως Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε επιμελώς κρυμμένο, στο κρεβάτι στο χώρο της καμπίνας πίσω από την θέση του οδηγού τον 18χρονο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ  όχημα.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Μυκόνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Ν. 53, 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL