Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στη Χίο - Βλάβη καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σάμη Κεφαλληνίας

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στη Χίο - Βλάβη καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σάμη Κεφαλληνίας

 

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν οι τρεις πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο ένας ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν ο μεν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και ο άλλος ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη ένας 17χρονος οδηγός δίκυκλης μοτοσυκλέτας, πρωινές ώρες χθες, επί της Λ. Αιγαίου στη Χίο από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σάμης, απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ'' Ν.Π. 10801 το οποίο βρισκόταν στο λιμένα Σάμης προκειμένου εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο για λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης, για βλάβη στον κεντρικό καταπέλτη οχημάτων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ οι 20 επιβάτες και τα 7 οχήματα προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, επετράπη ο απόπλους στο ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ''

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL