Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή 20,7gr κοκαΐνης και 53gr ύποπτης ουσίας στη Θήρα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

Στη σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες,  στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θήρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Θήρας σε μεταφορική εταιρεία, κατελήφθη ο 36χρονος στην περιοχή της Μεσσαριάς Θήρας, να έχει  στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους είκοσι γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου (20,7gr).

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα που οδηγούσε ο ανωτέρω ανευρέθη άγνωστη ύποπτη ουσία, λευκού χρώματος, συνολικού μεικτού βάρους πενήντα τριών γραμμαρίων (53gr).

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες οι οποίες θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Σύρου, καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

*****

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 41,18,17 και 32 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν οι δύο πρώτοι ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και οι υπόλοιποι  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα , με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκαν, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Σαμοθράκης  στο λιμένα Αλεξανδρούπολης , με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , επτά (07) αλλοδαποί, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL