Συλλήψεις αλλοδαπών και των συνεργών τους στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

Συλλήψεις αλλοδαπών και των συνεργών τους στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

 

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού καθώς και των δύο (02) αλλοδαπών συνεργών του προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε ο 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με τη συνέργεια των δύο (02) αλλοδαπών οι οποίοι τον συνόδευαν και θα ταξίδευαν μαζί του με το ως άνω πλοίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

 

Στη σύλληψη μίας 26χρονης αλλοδαπής καθώς και του 40χρονου αλλοδαπού συνεργού της προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκε η 26χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με τη συνέργεια του 40χρονου αλλοδαπού ο οποίος τη συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί της με το ως άνω πλοίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 22χρονου από το λιμένα ν. Ίου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64 και

  • 89χρονης από το λιμένα ν. Ανάφης στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ'' Ν. Θήρας 55.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL