Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του χειριστή της λέμβου στο Καρλόβασι – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ι/Φ σκάφος στον Πόρο - Τραυματισμός ναυτικού στην Κάλυμνο – Διακομιδές ασθενών

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη του χειριστή της λέμβου στο Καρλόβασι – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ι/Φ σκάφος στον Πόρο - Τραυματισμός ναυτικού στην Κάλυμνο – Διακομιδές ασθενών
 
Στον εντοπισμό σαράντα εννέα (49) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καρλοβασίου, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου ν. Σάμου, ενώ εντοπίστηκε μεταξύ αυτών ο 28χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε, ο οποίος και συνελήφθη.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, μεσημβρινές ώρες χθες, για την ύπαρξη καπνού στο Ι/Φ σκάφος ''HARFA'' σημαίας Πολωνίας, το οποίο ήταν προσδεδεμένο στον οικείο λιμένα, άνευ επιβατών.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη καπνού στο χώρο της καμπίνας του εν λόγω σκάφους, ενώ κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πόρου προέβη στην κατάσβεση μικρής εστίας πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί εντός του ''HARFA''.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, πρωινές ώρες χθες, για τον τραυματισμό ενός 50χρονου, μέλος πληρώματος στο Δ/Ξ ''ΣΕΚΑΒΙΝ'' Ν.Π. 9583, που έλαβε χώρα κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του εν λόγω πλοίου σε προβλήτα του οικείου λιμένα.
Ο 50χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-78χρονης και 73χρονου από το λιμένα ν. Αίγινας στο λιμένα Πειραιά, με το Ε/Π-Κ/Δ ''ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ι-RESCUE'' Τ.Α. 203. και
-65χρονης από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Τ/Ρ-Ε/Γ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν. Π. 8745.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL