Πτώση οχήματος σε βραχώδη περιοχή στη Ρόδο - Θάνατος ασθενούς κατά τη διακομιδή από την Αλόννησο στο Βόλο - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά -Διακομιδές ασθενών

 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η  Λιμενική Αρχή Ρόδου, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος σε βραχώδες σημείο στο  λιμένα  Κολυμπιών ν. Ρόδου.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου  διαπίστωσαν ότι η 41χρονη οδηγός και μοναδική επιβαίνουσα του οχήματος, είχε εξέλθει από αυτό, ενώ το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. βρισκόταν ακινητοποιημένο με τμήμα του μπροστινού του μέρους εντός της θάλασσας.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανελκύστηκε από όχημα οδικής βοήθειας.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρόδου.
*****
Απεβίωσε βραδινές ώρες χθες, 81χρονη ημεδαπή κατά τη διάρκεια διακομιδή της από το λιμένα Αλόννησου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' Ν.Π 9937, κατά την εκτέλεση δρομολογίου του.
Από το πλήρωμα του πλοίου και από διασώστη που επέβαινε, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με τον κατάπλου του πλοίου η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'' όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της,.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Ακτής Τζελέπη του κεντρικού λιμένα Πειραιά.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν όχημα ταξί να επιπλέει στη θάλασσα, ενώ στελέχη ομάδας ΔΙΑΣ -ΕΛΑΣ είχαν ανασύρει τον 50χρονο οδηγό του με τις αισθήσεις του 
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Χαϊδαρίου Αττικόν για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών  Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε το όχημα με σκοπό να εξακριβώσει την μη ύπαρξη έτερου προσώπου εντός οχήματος και το οποίο τελικά ανελκύστηκε στην προβλήτα από ιδιωτικό γερανό. 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
30χρονου από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ '' ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν.Τ. 25 και 
69χρονου από το λιμένα Λέρου στο λιμένα Κω, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ..
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL