Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου κολυμβητή στην Ηγουμενίτσα - Θάνατοι λουoμένων στο Κερατσίνι και στα Χανιά - Διακομιδές ασθενών

 

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για περιστατικό αγνοούμενου 23χρονου ημεδαπού κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή ''ΣΠΑΡΤΙΛΑ'' Θεσπρωτίας.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τέσσερα (04) ιδιωτικά σκάφη, ενώ λίγο αργότερα, ο 23χρονος εντοπίστηκε και περισυνελέγη καλά στην υγεία του από ιδιωτικό σκάφος.

Ο 23χρονος μετεπιβιβάστηκε σε έτερο ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε στο λιμένα Πάργας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ. 

 

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 62χρονη ημεδαπή,  από παραλία “ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ” περιοχής τσιμέντων του λιμένα Κερατσινίου.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο “ΤΖΑΝΕΙΟ” Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά  που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 71χρονος,  από την περιοχή “ΟΜΠΡΟΣΓΥΑΛΟΣ” Αποκορώνου Χανίων.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

59χρονου, από το λιμένα Αγνώντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Ρ ''ΜΑΡΙΑΝΝΗ'' Τ.Σ. 119 Α' και

80χρονης, από το λιμένα Σύμης στο λιμένα Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL