Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Χανιά – Θάνατοι λουόμενων στο Λαύριο και στη Θεσσαλονίκη – Παροχή συνδρομής σε κινδυνεύοντα άτομα στη Ραφήνα – Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Χανιά – Θάνατοι λουόμενων στο Λαύριο και στη Θεσσαλονίκη –  Παροχή συνδρομής σε κινδυνεύοντα άτομα στη Ραφήνα –  Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στη Ρόδο - Διακομιδές ασθενών
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε πρωινές ώρες της 04/07/2020, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΛΜΥΡΙΔΑ” Ν. Χανίων.
Πρόκειται για αλλοδαπή ηλικίας 80 ετών.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΙ'' Κερατέας, 67χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας Ασπροβάλτας Ν. Θεσσαλονίκης, 79χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας για την ύπαρξη δύο (02) επιβαινόντων σε πνευστή κωπήλατη λέμβο σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή έξω από την παραλία ''ΣΧΟΙΝΙΑ'' Μαραθώνα, οι οποίοι αιτούνταν συνδρομή.
Ἀμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-.ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ-.ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, όπου εντόπισαν τα κινδυνεύοντα άτομα, τα οποία περισυνελέγησαν από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην ακτή, καλά στην υγεία τους.
 
*****
 
Στη σύλληψη έξι (06) αλλοδαπών και του 31χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της κινητής μονάδας ανίχνευσης ακτίνων Χ της οικείας Λιμενικής Αρχής στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο 31χρονος εντοπίστηκε ως οδηγός Φ/Γ οχήματος να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, το οποίο ήταν καλυμμένο με μουσαμά, έξι (06) αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα, ενώ για έναν εξ αυτών υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση,  κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα και το επικαθήμενο.   
 
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εντοπισμό ενός (01) πυρομαχικού (τμήμα ρουκέτας), πλήρως οξειδωμένου, μήκους 40cm, σε βάθος 1,00 μέτρου και σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων (30μ.) από την παραλία, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΛΥΜΠΙΑ” ν. Ρόδου.
Επίσης, Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες της 05-07-2020, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εντοπισμό ενός (01) πυρομαχικού (βλήμα) πιθανότατα Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μήκους 80cm, διαμέτρου 30 cm, σε βάθος 3,00 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή “ΧΑΡΑΚΙ” ν. Ρόδου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για την παραλαβή τους.
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
49χρονης αλλοδαπής από το λιμένα ν. Αίγινας στη μαρίνα Ζέας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και
17χρονης, από το λιμένα ν. Ίου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ- Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57.
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL