Θάνατος γυναίκας και σύλληψη αλλοδαπού στον Πειραιά -

Θάνατος γυναίκας και σύλληψη αλλοδαπού στον Πειραιά -  Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στον Βόλο - Σύλληψη ημεδαπού στο Βόλο - Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στο Βόλο 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, για την ύπαρξη γυναίκας χωρίς της αισθήσεις της, στην περιοχή ''ΠΑΓΟΔΑ'', στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τη σορό της ανωτέρω, η οποία έφερε τραύμα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο. Πρόκειται για 29χρονη αλλοδαπή, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Στη συνέχεια, κατόπιν συλλογής και αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ένας 49χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφού ομολόγησε την πράξη του, εν συνεχεία συνελλήφθη για παράβαση του άρθρου 299 του Π.Κ.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
 
*****
Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας, συνελήφθησαν δύο (02) ημεδαποί οδηγοί δίκυκλων οχημάτων, ηλικίας 24 και 20 ετών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ὠρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για την ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΡΙΑΣ'' του Δήμου Βόλου.
Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν θαλάσσια ρύπανση έκτασης περίπου 600 τ.μ. από άγνωστη μαύρη ουσία. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μέσω του αγωγού όμβριων υδάτων διοχέτευσε στη θάλασσα περίπου διακόσια κιλά (200kg) άλμη ελιών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελλήφθη ο 53χρονος, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Βόλου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 47χρονος αλλοδαπός οδηγός Δ/Κ οχήματος, διότι σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL