Εκδήλωση πυρκαγιάς σε δύο μικρά ταχύπλοα σκάφη στο λιμένα Κόρφου Κορινθίας – Θάνατος λουόμενης στο Χανιώτη Χαλκιδικής - Εντοπισμός πυρομαχικού στη θαλάσσια περιοχή Πλακών Βόλου

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε δύο μικρά ταχύπλοα σκάφη στο λιμένα Κόρφου Κορινθίας –  Θάνατος λουόμενης στο Χανιώτη Χαλκιδικής - Εντοπισμός πυρομαχικού στη θαλάσσια περιοχή Πλακών Βόλου 
 
 
    Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε δύο ταχύπλοα σκάφη χωρίς επιβαίνοντες, τα οποία ελλιμενίζονταν στο λιμένα Κόρφου Κορινθίας.
     Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα καθώς και στελέχη της Π.Υ. με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τα παρακείμενα σκάφη απομακρύνθηκαν άμεσα σε ασφαλές σημείο. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ένα εκ των δύο σκαφών έχει βυθιστεί σε απόσταση περίπου 15μ και βάθος 3μ και το έτερο, μεταφέρθηκε και επικάθισε σε παρακείμενο σημείο βάθους 0,40μ έχοντας παραμείνει μόνο η γάστρα από τα ύφαλά του.
      Διενεργείται προανάκριση από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου.
 
          *****
      
   Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής, 75χρονη. 
   Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας  Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
  Από τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών που διενεργεί προανάκριση,παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
                            
           *****
    Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Βόλου για εντοπισμό και ανάσυρση  πυρομαχικού από λουόμενο, στη θαλάσσια περιοχή Πλακών (παραλία Νηρέας) Βόλου.
       Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για βλήμα όλμου  81mm.
        Άμεσα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου απέκλεισαν με σήμανση την περιοχή όπου είχε ανασυρθεί το πυρομαχικό και στη συνέχεια παρελήφθη από κλιμάκιο της 32ης ΤΑΞ ΠΖΝ του Ε.Σ. ώστε να μεταφερθεί σε πεδίο βολής προς εξουδετέρωσή του.
 
             *****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL