Έρευνες προς εντοπισμό 75χρονου στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζής στη Χαλκίδα

Έρευνες προς εντοπισμό 75χρονου στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό πεζής στη Χαλκίδα
 
 
Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Κορίνθου και Αγίων Θεοδώρων, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό αγνοούμενου 75χρονου κολυμβητή, ο οποίος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες χθες για διενέργεια θαλάσσιου λουτρού στην παραλία Αγίων Θεοδώρων Ν. Κορινθίας και έκτοτε αγνοείται. 
Ἀμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριών (03) ιδιωτικών σκαφών, περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ενώ απογειώθηκε  ελικόπτερο Π.Ν., καθώς και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
 
******
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, για περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη, στη χερσαία ζώνη λιμένα Χαλκίδας, επί της οδού Μιαούλη.
Συγκεκριμένα και κατόπιν δήλωσης 18χρονης ημεδαπής πεζής, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, όταν οδηγός δίκυκλου οχήματος την παρέσυρε, με αποτέλεσμα την πτώση της στο οδόστρωμα και τον τραυματισμό της και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο οδηγός του δίκυκλου οχήματος.
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL