Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με έρευνες προς εντοπισμό 75χρονου κολυμβητή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και εντοπισμός της σορού του - Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων στη Θήρα - Παροχή συνδρομής σε σκάφος με εισροή

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με έρευνες προς εντοπισμό 75χρονου κολυμβητή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και εντοπισμός της σορού του -  Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων στη Θήρα  - Παροχή συνδρομής σε σκάφος με εισροή υδάτων στη Ρόδο - Θάνατος άνδρα στην Καρδάμαινα 
 
Συνέχεια ενημέρωσης: Εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ.Τ, πρωινές ώρες σήμερα, η σορός του75χρονου αγνοούμενου κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού κόλπου, ανατολικά της ν.Οβρίου, για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τις Λιμενικές Αρχές Κορίνθου και Αγίων Θεοδώρων από βραδινές ώρες χθες.
   Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Διενεργείται προανάκριση από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
 
        *****
 
   Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για ρίψη ερυθράς φωτοβολίδας στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου ν. Θήρας. 
   Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα  περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και τρία ιδιωτικά σκάφη για εντοπισμό τυχόν κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα.
  Μετά από εκτενή έρευνα και έλεγχο της περιοχής, διαπιστώθηκε ότι 36χρονος κυβερνήτης του επαγγελματικού πλοίου αναψυχής ''UNDINE'' N.Π. 5303 είχε προβεί νωρίτερα στη ρίψη της φωτοβολίδας για ψυχαγωγικό σκοπό, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 5 παρ. 1 του Ν. 456/1976 “περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων”, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
    Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Θήρας.
                                                                 
                                                                                   *****
   Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για εισροή υδάτων σε σκάφος με όνομα ''ΕΛΙΖΑ'' Λ.Ρ. 3500 με τέσσερις επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή 2 ν.μ. ανατολικά από το ακρωτήριο ''Βόδι'' ν. Ρόδου.
  Άμεσα πλήρωμα ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ταχύπλοο σκάφος ''ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ'' Λ.Ρ. 1060, μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν  το  ''ΕΛΙΖΑ'', το οποίο, υπό την καθοδήγηση του ναυαγοσωστικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ρυμουλκήθηκε από το ''ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ'' με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο ''ΚΑΒΟΥΡΑΚΙ'' και προσέδεσε με ασφάλεια και με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους.
    Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
                                                                      
                                                                                  *****
   Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Καρδάμαινας, για αιφνίδιο θάνατο 84χρονου εντός της βάρκας του, στο λιμένα Κεφάλου ν.Κω.
  Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από ιατρό του Κεφάλου και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.
   Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL