Θάνατος λουόμενης στην Άνδρο – Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Τήνο – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Ελαφόνησο

Θάνατος λουόμενης στην Άνδρο –  Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Τήνο – Διακομιδές ασθενών  –  Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Ελαφόνησο
 
    Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Μπατσίου Άνδρου, 75χρονη.
  Ο θάνατός της 74χρονης διαπιστώθηκε από ιατρό που μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου.
   Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.
 
       *****
 
     Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, ότι μετά τον απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π'' Ν.Π. 11479, για εκτέλεση του δρομολογίου του προς λιμένα Γαυρίου Άνδρου, τραυματίστηκε 88χρονος μετά από πτώση του εντός του πλοίου.
    Στον άνδρα παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από μέλη πληρώματος του πλοίου  και σύμφωνα με δήλωσή του δεν απαιτήθηκε διακομιδή του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
       Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                         
         *****
 
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-98χρονης, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459 και,
-9χρονης από το λιμένα Ίου στο λιμένα Αθηνιού Θήρας με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Ν. 64.
 
    *****
 
   Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών στην παραλία «ΚΑΤΩ ΝΗΣΙ» ν. Ελαφονήσου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή. 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL