Τραυματισμός αλλοδαπού στην Κέρκυρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα

Τραυματισμός αλλοδαπού στην Κέρκυρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα
 
   Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τον τραυματισμό 52χρονου αλλοδαπού, στην θαλάσσια περιοχή Ύψου Κέρκυρας.
    Συγκεκριμένα ο άνδρας ως επιβαίνοντας με ακόμη μία επιβαίνουσα σε εκμισθούμενο σκάφος, προσέγγισαν σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ύψου και Μπαρμπατίου Κέρκυρας, όπου το σκάφος επικάθησε σε βραχώδη πυθμένα. Ο ανωτέρω αλλοδαπός στην προσπάθειά του να το αποκολλήσει, ευρισκόμενος στη θάλασσα, τραυματίστηκε από την προπέλα του σκάφους στα κάτω άκρα.
       Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενος.
    Από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης. 
 
*****
 
    Στη σύλληψη ενός 42χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
   Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 42ρονος κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα. 
       Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
             
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL