Θάνατος αλιεργάτη στη Χίο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη ανήλικου αγοριού – Τροχαίο ατύχημα στη Ζάκυνθο

 Θάνατος αλιεργάτη στη Χίο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη ανήλικου αγοριού στο Βόλο - Τροχαίο ατύχημα στη Ζάκυνθο 
 
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες την 13-09-2020 η Λιμενική Αρχή Χίου, από ιδιοκτήτες επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, το οποίο ελλιμενιζόταν στο αλιευτικό καταφύγιο “ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ” Χίου, ότι 64χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης, έχασε τις αισθήσεις του στην πρύμνη του εν λόγω σκάφους.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
 
*****
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, για περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη, στη χερσαία ζώνη λιμένα Βόλου, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών (πεζόδρομος).
Συγκεκριμένα, ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, παρέσυρε 03χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα την πτώση και των δύο στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια, ο οδηγός ετράπη σε φυγή.
Το τραυματισμένο ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, από όπου και εξήλθε αυθημερόν.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο εν λόγω οδηγός.
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού  Κ. Λομβάρδου ν. Ζακύνθου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 89χρονο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε επί του οδοστρώματος.
Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου. 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL