Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο την 14.09.20 – Θάνατος ημεδαπού στον Μαραθώνα Αττικής - Τραυματισμός επιβάτιδος Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στο Πέραμα -Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο την 14.09.20, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα ενός ευρώ και σαράντα τριών λεπτών (2.431,43€).
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Σχινιά Μαραθώνα Αττικής, 72χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής .
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος, για τραυματισμό 70χρονης επιβάτιδος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΓΛΥΚΟΦΙΛΟΥΣΑ V'' Ν.Π. 12289.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω κινούμενη στο χώρο του γκαράζ οχημάτων σκόνταψε σε υφιστάμενο κρίκο σταθερής έχμασης (πρόσδεσης οχημάτων), με αποτέλεσμα την πτώση της και τον τραυματισμό της. Η 70χρονη διακομισθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» Νοσοκομείο Ελευσίνας  για ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το  το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ'' Ν. Ιθάκης 459, 76χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL