Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στην Κέρκυρα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στον Πόρο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στην Κέρκυρα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας  στον Πόρο
 
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, για περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη, στο ύψος της εισόδου του νέου λιμένα Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, 28χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος με συνεπιβάτη 44χρονο ημεδαπό, προκάλεσε τον τραυματισμό 29χρονου ημεδαπού οδηγού δίκυκλου οχήματος, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο.
Έπειτα από έρευνα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 28χρονος και ο 44χρονος, ενώ σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση στον ανωτέρω αλλοδαπό  διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης καθώς η αρχική ένδειξη ήταν 0,95mg/ltr, ενώ η δεύτερη 1,00mg/ltr εκπνεόμενου αέρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
 
*****
Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ακτής Στρατάρχου Παπάγου Ερμούπολης ν. Σύρου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 42χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 66χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα την πτώση του 42χρονου επί του οδοστρώματος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.
 
*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 27, 22 και 24 ετών, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας με την συνδρομή στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, ως οδηγός και ιδιοκτήτης Ι.Χ.Ε. οχήματος, μετέφερε με τον 22χρονο, την 24χρονη, η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να τη μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ΙΧΕ όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 23 και 19 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, απογευματινές ώρες σήμερα, στην περιοχή ''ΑΣΚΕΛΙ'' ν. Πόρου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το ανωτέρω όχημα.
Από το Λιμεναρχείο Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL