Μηχανική βλάβη Ι/Φ στην Κέρκυρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα στο Βόλο – Διακομιδές ασθενών

 Μηχανική βλάβη Ι/Φ στην Κέρκυρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα στο Βόλο – Διακομιδές ασθενών
  
       Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Kέρκυρας για μηχανική βλάβη του ιστιοφόρου σκάφους ''DESTUR'' σημαίας Τουρκίας με πέντε επιβαίνοντες.
     Στην περιοχή μετέβησαν ένα ρυμουλκό πλοίο και ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος και ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ με ασφάλεια, στο νέο λιμένα Κέρκυρας και με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
         Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''DESTUR'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
                                                                                 *****
         Στη σύλληψη 34χρονου και 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
     Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ο 34χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο και ο 30χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
       Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.
 
                                                                                  *****
 
   Στη σύλληψη 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
   Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ο 25χρονος κατείχε και επέδειξε κλαπέντα ταξιδιωτικά έγγραφα και είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.  
 
                                                                               *****
 
        Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε βραδινές ώρες χθες στην χερσαία ζώνη λιμένα Βόλου (παραλιακή οδός Αργοναυτών) όταν Φ/Γ όχημα με 31χρονη οδηγό συγκρούστηκε με προπορευόμενο ΙΧΕ ταξί, με 51χρονο οδηγό. 
     Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού ταξί, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''Αχιλλοπούλειο'' απ'όπου και εξήλθε, ενώ σε αλκοτέστ που διενεργήθηκε, η οδηγός του Φ/Γ βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ
           Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί προανάκριση, συνελήφθη η οδηγός του Φ/Γ οχήματος.
 
                                                                               *****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-75χρονου από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ΄΄ Ν.Ν. 64,
-31χρονου, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL