Διακομιδή ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο

Διακομιδή ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Ευστράτιο 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ότι 39χρονος ημεδαπός μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Γλώσσα ν. Σκοπέλου προς λιμένα ν. Σκοπέλου, και ενώ ο ανωτέρω βρισκόταν στην υποδοχή του πλοίου, κατέπεσε, έχοντας τις αισθήσεις του.
Στον 39χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον Ύπαρχο του πλοίου, ενώ με τον κατάπλου του ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' στο λιμένα ν. Σκοπέλου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. Στη συνέχεια με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ''ΑΓΝΩΝΤΑ'' ν. Σκοπέλου στο λιμένα ν. Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΑΡΙΑΝΝΗ'', Τ.Σ. 119 Α', απ΄ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'', για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ το ''ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ'' συνέχισε το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, απογευματινές ώρες χθες, εντός επιβατηγού λιμένα Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Ευστρατίου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''AQUA BLUE'' Ν.Π. 12393, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος - Μύρινα – Καβάλα, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα ν. Αγίου Ευστρατίου και ότι θα συνέχιζε το δρομολόγιό του για λιμένα Μύρινας, ενώ στο πλοίο ανέμεναν για αποβίβαση πέντε (05) επιβάτες.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL