Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη ημεδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδές ασθενών - Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα χθες, γνωρίζεται ότι το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των χιλίων εννιακοσίων εβδομήντα οκτώ ευρώ και οκτώ λεπτών (1.978,08€).
 
*****
Στη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι εσωτερικού Ηγουμενίτσας, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από το λιμένα ν. Παξών, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος, δεν είχε προβεί στη θεώρηση της προβλεπόμενης βεβαίωσης για την ποσότητα ξυλείας ελαιόδεντρων που μετέφερε, συνολικού βάρους είκοσι χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα κιλών (20,450kg), έχοντας υπερβεί κατά δύο χιλιάδες τετρακόσια πενήντα κιλά (2,450kg) την ποσότητα που θα έπρεπε να μεταφέρει σύμφωνα με την ανωτέρω βεβαίωση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα ξυλείας.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-09χρονου, από το λιμένα ν. Παξών προς το λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και
-70χρονου, από το λιμένα ν. Τήνου προς το λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Ν. 64.
 
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, σήμερα, στην παραλία Αγγελοχωρίου.
Από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΛΑΓΟΥΔΙ'' Αφήσσου.
Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL