Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κόρινθο την 23.07.2020 - Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στην Ψέριμο και σύλληψη του Πλοιάρχου - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Πέραμα - Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Κόρινθο την 23.07.2020 - Προσάραξη Φ/Γ πλοίου στην Ψέριμο και σύλληψη του Πλοιάρχου - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Πέραμα - Διακομιδές ασθενών
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε την 23.07.2020 στην ελεύθερη παραλία Ποσειδωνίας Κορινθιακού κόλπου.
Πρόκειται για  ημεδαπό 58 ετών.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας του, εντόπισε προσαραγμένο σε βραχώδη ακτή του ακρωτηρίου “ΒΑΣΙΛΙΚΗ” βορειοανατολικά ν. Ψερίμου, το Φ/Γ πλοίο ''ASTOL'' σημαίας Σιέρα Λεόνε, με έντεκα (11) αλλοδαπούς μέλη πληρώματος.
Στην περιοχή μετέβη και το Ρ/Κ “ΠΟΘΗΤΟΣ” Ν.Π.11615, προς παροχή συνδρομής.
Το ανωτέρω Φ/Γ πλοίο ήταν έμφορτο με τσιμέντο σε σακιά. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης εξωτερικού γάστρας από ιδιώτη δύτη, διαπιστώθηκε ρήγμα και εισροή υδάτων. 
Ακολούθως, ποντίστηκε πλωτό φράγμα περιμετρικά του εν λόγω πλοίου και τοποθετήθηκαν αντλίες για την απάντληση του θαλάσσιου ύδατος.
Από τη Λιμενική Αρχή Καλύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του  ''ASTOL'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ συνελήφθη ο Πλοίαρχος του εν λόγω πλοίου και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του χερσαίου χώρου του λιμένα Περάματος, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό μια 25χρονη, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 30χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 30χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-86χρονου, από το λιμένα ν. Σερίφου προς το λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53 και
-45χρονου, από το λιμενίσκο Κουκουναριών ν. Σκιάθου προς το λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν.ΣΚ. 158.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL