Σύλληψη αλλοδαπών και του αλλοδαπού διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

 
Στη σύλληψη έξι (06) αλλοδαπών καθώς και του 43χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα ως συνοδού χειριστή σκύλου βιοανίχνευσης, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο ψυγείο, μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) στο χώρο του επικαθήμενου τους έξι (06) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο.
*****
Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αιγίου για εντοπισμό πυρομαχικού υλικού (χειροβομβίδα) στην παραθαλάσσια περιοχή Ροδίνης Πατρών .
Άμεσα στην περιοχή μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και Κλιμάκιο του Κ.Λ. Πάτρας/Ο.Ε.Ε.Μ. Το οποίο περισυνέλεξε το ανωτέρω υλικό.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που  διενεργεί την προανάκριση,  ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία του Ε.Σ. Για την παραλαβή του πυρομαχικού υλικού.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες,  οι παρακάτω διακομιδές ασθενών , οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
50χρονης, από το λιμένα Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 
41χρονος αλλοδαπός, από το λιμένα ν. Σερίφου στο λιμένα ν. Σύρου με το  Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ 8745 και
63χρονος και 57χρονη, από το λιμένα ν. Παξών στο λιμένα Κέρκυρας, με το Ε/Γ-Υ/Γ ''ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ'' Ν.Π. 10603.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL