Θάνατος άνδρα στα Ίσθμια

Θάνατος άνδρα στα Ίσθμια – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μύρινα–  Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στη Μυτιλήνη – Εντοπισμός νεκρών θαλάσσιων χελωνών τον μήνα Οκτώβριο

 

Η Λιμενική Αρχή Ισθμίων ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη άνδρα στη θάλασσα, στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου και με τη συνδρομή προσωπικού της Διώρυγας  ανασύρθηκε 31χρονος, χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ισθμίων.    

 

====================

 

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμενίσκου «Πλάκας», από προσωπικό του Λιμεναρχείου Μύρινας, οκτώ (08) αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ανωτέρω αλλοδαποί, κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από έναντι τουρκικά παράλια με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

 

====================

 

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από αλιείς, ότι στη θαλάσσια περιοχή «Νεάπολης», επί της ακτής, βρίσκεται ένας άνδρας με βρεγμένα τα ενδύματα του.

Στο σημείο μετέβη προσωπικό του Λιμεναρχείου όπου διαπίστωσε ότι πρόκειται για αλλοδαπό χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα ο οποίος, κατά δήλωση του, είχε αποβιβαστεί από φουσκωτό σκάφος προερχόμενο από  τα έναντι τουρκικά παράλια, μαζί με άγνωστο αριθμό αλλοδαπών και στην προσπάθεια του να εξέλθει από το φουσκωτό, έπεσε στη θάλασσα.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ μετά από έρευνα ανωτέρω σκάφος εντοπίστηκε κατεστραμμένο πλησίον της ακτής και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων αλλοδαπών.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

 

====================

Τρεις θαλάσσιες χελώνες εντοπίστηκαν νεκρές κατά τον μήνα Οκτώβριο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Από τις Λιμενικές Αρχές Νεάπολης Βοιών και Ληξουρίου ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την υγειονομική τους ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL