Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «SORRENTO» στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «SORRENTO» στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών     

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τέσσερις (04) αλλοδαποί, κρυμμένοι εντός του φορτίου Φ/Γ οχήματος (μετά επικαθήμενου οχήματος) χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον οδηγό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας 21χρονος αλλοδαπός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.  

==================

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας από τον Ναυτικό Πράκτορα τουΕ/Γ-Ο/Γ «SORRENTO» σημαίας Ιταλίας, για βλάβη του βαρούλκου καταπέλτη, κατά τη διαδικασία άπαρσης αυτού πριν τον απόπλου του, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πρίντεζι Ιταλίας με ενδιάμεσο σταθμό το λιμένα Πάτρας, με 31 επιβάτες.

Ανωτέρω επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, και προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα του πλοίου Νηογνώμονα.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 68χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και
  • 70χρονου, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με το Α/Κ (ΜΗΧ/ΤΑ) «ΝΙΚΟΣ» Ν.Αλεξ/πολης 113.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL