Πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου

Πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Παραλαβή ασθενούς από Ε/Γ-Τ/Ρ στους Παξούς – Θάνατος επιβάτη σε Ε/Γ-Τ/Ρ στη Σύμη – Διακομιδή ασθενούς

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος, στη λιμνοθάλασσα της περιοχής.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας την ύπαρξη ημιβυθισμένου οχήματος εντός της λιμνοθάλασσας σε βάθος περίπου ενάμισι μέτρου έχοντας ανατραπεί.

Στο ανωτέρω όχημα επέβαιναν δύο άτομα, ο οδηγός και η συνοδηγός ηλικίας 26 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν απεγκλωβιστεί από προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ μεσημβρινές ώρες σήμερα το όχημα ανελκύστηκε.

Προανάκριση, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

===============

Εντοπίστηκε και συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε παραποιημένο γνήσιο δελτίο ταυτότητας, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από την Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

===============

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παξών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» Ν.Κ. 890, ότι ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή Αντιπαξών, 66χρονος αλλοδαπός επιβάτης, ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που κολυμπούσε.

Άμεσα απέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου παρέλαβε τον ανωτέρω και τον μετέφερε στο νέο λιμένα Γαϊου Παξών και από εκεί διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Ο 66χρονος πρόκειται να μεταφερθεί, συνοδεία ιατρού, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «IONIAN SUN» Ν.Κ. 42, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

===============

Πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύμης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΣΥΜΗ» Ν.Ρ. 45, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση ενός (01) μιλίου από τον λιμένα Σύμης, ότι 61χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του «ΣΥΜΗ», ο 61χρονος μη έχοντας τις αισθήσεις του, συνοδεία δύο ιατρών καθώς και στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρείο Σύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Σύμης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

===============

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν.57, 63χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL