Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Σάμο

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Σάμο – Θάνατος λουόμενου στη Μύρινα - Προσάραξη Ι/Φ στη Λευκάδα

Η Λιμενική Αρχή Σάμου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών, στην ευρύτερη περιοχή «Ποσειδωνίου» Σάμου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τριάντα (30) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί πρόκειται να οδηγηθούν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.

==============

Η Λιμενική Αρχή Μύρινας ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, ότι 77χρονος λουόμενος έχασε τις αισθήσεις του, βγαίνοντας από τη θάλασσα στην περιοχή «ΓΟΜΑΤΙ» Λήμνου.

Ο 77χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν/Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

==============

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, ότι ιστιοφόρο σκάφος είχε προσαράξει στη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας.

Άμεσα μετέβη στο σημείο κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής εντοπίζοντας στην ανωτέρω περιοχή το Ι/Φ «CADODOS» σημαίας Ισπανίας, με τέσσερις επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Για συνδρομή έσπευσε το Ρ/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν.Π.7445 από το λιμένα της Πρέβεζας και πλωτό περιπολικό Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ από μαρίνα της Λευκάδας. Το ανωτέρω σκάφος αποκολλήθηκε με ιδία μέσα (χρήση ιστίων) και κατέπλευσε με ασφάλεια συνοδεία του ΠΛΣ στη μαρίνα Λευκάδας. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, ενώ α

πό το Λιμεναρχείο Λευκάδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL