Θάνατος αλιέα στη Χίο –

 

Θάνατος αλιέα στη Χίο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών διακινητών τους στην Ηγουμενίτσα – Πλους Ε/Γ-Τ/Ρ υπό ελλιπή σύνθεση στην Πάρο

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου, από τον ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου της περιοχής, ότι στην θαλάσσια περιοχή «ΜΑΝΑΓΡΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ» βορειοδυτικά του νησιού, ο κυβερνήτης του Α/Κ-Ε/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ» Ν.Χ. 702, ηλικίας 71 ετών είχε εντοπιστεί εντός του Α/Κ, από έτερο αλιέα, χωρίς τις αισθήσεις του. 

Άμεσα, ο ανωτέρω του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ρυμούλκησε το «ΠΑΝΑΓΙΑ» στο λιμένα Λιμνίων Βολοσσού από όπου ο 71χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

=================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 45χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν, τρεις (03) αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

=================

Απογευματινές ώρες χθες, μετά από διενεργηθείσα ταυτοπροσωπία από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάρου στο Ε/Γ – Τ/Ρ «ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ» Ν.Π. 10739  στο λιμένα Νάουσας Πάρου, διαπιστώθηκε ότι είχε καταπλεύσει προερχόμενο από τη Μύκονο με ελλιπή σύνθεση πληρώματος.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής προβλεπομένων κυρώσεων στον Κυβερνήτη του ανωτέρω Ε/Γ-/Τ/Ρ.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL