Θάνατος επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο -

Θάνατος επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο – Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στην Κυλλήνη – Διακομιδή ασθενούς

 

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ» Ν. Χανίων 31, το οποίο κατέπλεε στο λιμάνι του Πειραιά προερχόμενο από τα Χανιά, για περιστατικό θανάτου 78χρονου επιβάτη.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά, ο 78χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ», όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

==================

Μεσημβρινές ώρες χθες, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΣΤΡΟΥ» στην Κυλλήνη, σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου ενός μέτρου, σφαιρικό μεταλλικό αντικείμενο, διαβρωμένο, πιθανόν νάρκη.

Από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης φυλάσσεται η ανωτέρω περιοχή, ενώ ειδοποιήθηκε και το Ειδικό Κλιμάκιο του Πολεμικού Ναυτικού  για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 23χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL