Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

 

Εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στην θαλάσσια περιοχή 5 ν.μ. από το Πλωμάρι της Λέσβου, από προσωπικό πλωτού περιπολικού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, σαράντα (40)  αλλοδαποί (28 άνδρες, 10 γυναίκες και 02 ανήλικοι), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο που βρέθηκε κατεστραμμένη.

Ανωτέρω αλλοδαποί περισυνελέχθησαν από προσωπικό τεσσάρων πλωτών περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, τα οποία έσπευσαν στην περιοχή για παροχή συνδρομής και οδηγήθηκαν στη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, όπου και συνελήφθησαν.

Σε περαιτέρω έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή ενός αλλοδαπού και κατασχέθηκαν, δέκα δισκία κωδεϊνης.

 

Επίσης, εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου Μυτιλήνης, 3 ν.μ. από την ακτή, από προσωπικό πλωτού περιπολικού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τριάντα (30) αλλοδαποί (24 άνδρες, 03 γυναίκες και 0 ανήλικοι), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, οι οποίοι επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο που βρέθηκε κατεστραμμένη.

Ανωτέρω αλλοδαποί περισυνελέχθησαν από το προσωπικό του πλωτού περιπολικού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και οδηγήθηκαν στην οικεία Λιμενική Αρχή, όπου και συνελήφθησαν, ενώ ένας από αυτούς έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.  Μυτιλήνης.

 

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL