Τραυματισμός χειριστή τζετ σκι στο Ηράκλειο

Τραυματισμός χειριστή τζετ σκι στο Ηράκλειο – Τραυματισμός λουόμενου στην Κατερίνη – Σύλληψη παράνομης αλλοδαπής στην Πάτρα – Προσάραξη Θ/Γ σκάφους στη Χίο – Θάνατος λουόμενης στη Χαλκιδική – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για περιστατικό τραυματισμού 18χρονου αλλοδαπού χειριστή τζετ σκι, στη θαλάσσια περιοχή Σταλίδας Χερσονήσου.

Ο 18χρονος ενώ έπλεε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, συγκρούστηκε με έτερο τζετ σκι το οποίο χειριζόταν ο ανήλικος αδερφός του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Άμεσα ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα αρχικά στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων και εν συνεχεία, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου.

==================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης, για τραυματισμό 50χρονου λουόμενου στο κεφάλι, κατά την εκτέλεση βουτιάς από ξύλινη εξέδρα, στην παραλία Κατερίνης.
Ο 50χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης.

==================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα στο νότιο λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών μία (01) αλλοδαπή διότι κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό της και των δύο ανήλικων τέκνων της, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα η αλλοδαπή αφέθη ελεύθερη ενώ τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση. 

==================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου, ότι το Θ/Γ σκάφος «CARRI ANN» σημαίας Η.Π.Α, είχε προσαράξει εντός του λιμενικού καταφυγίου Αγίας Ερμιόνης Χίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίζοντας το εν λόγω σκάφος, με δύο επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Το «CARRI ANN» αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και προσέδεσε με ασφάλεια εντός του λιμένα, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Λαγονήσι Χαλκιδικής, 57χρονη.

Η ανωτέρω ανεσύρθη και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι των Φούρνων Κορσεών στο λιμάνι του Αγίου Κήρυκου Ικαρίας, με  το Ε/Γ– Δ/Ρ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» Ν.Π. 11796, 15χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL