Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Θήρα –

Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στη Θήρα – Θάνατος λουόμενου στο Βόλο – Παραλαβή ασθενούς από Α/Κ σκάφος – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι στη θαλάσσια περιοχή «ΜΕΣΑ ΠΗΓΑΔΙΑ» Ακρωτηρίου και πλησίον της ακτής έχει προσαράξει το ιστιοφόρο σκάφος «ΘΕΤΙΣ» Ν.Π.7475.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν άμεσα με περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στην ανωτέρω περιοχή και διαπίστωσαν την προσάραξη του Ι/Φ σκάφους σε βραχώδη περιοχή πλησίον της ακτής.

Οι εννέα (09) αλλοδαποί επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος και είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό, κατά δήλωση δύτη, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Θήρας, που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

==================

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αλυκές Βόλου, 67χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

====================

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Α/Κ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α» Ν.Π. 5496, το οποίο έπλεε 9 ν.μ. ανατολικά της ν. Αίγινας, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 40χρονος μέλος του πληρώματος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 40χρονος αφού παρελήφθη από το πλωτό, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.   

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53, 24χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL