Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα –

 Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Ανεύρεση πτώματος άνδρα αγνώστων στοιχείων στην Άνδρο – Διακομιδές ασθενών

 

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του εξωτερικού λιμένα Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 33χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

*****

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής,  πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, καθώς και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

*****

Πτώμα άνδρα, αγνώστων στοιχείων, ενδεδυμένο με λευκό πουκάμισο, λαδί παντελόνι, καφέ ζώνη και καφέ παπούτσια, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ακτών της νήσου Άνδρου.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Άνδρου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 30χρονης, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,
  • 85χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με  το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57.
  • 7χρονης, από το λιμάνι της Κύθνου στο λιμάνι του Λαυρίου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL