Αναγνώριση πτώματος ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε την 30/07/13 στην Άνδρο

Αναγνώριση πτώματος ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε την 30/07/13 στην Άνδρο - Θάνατος άνδρα στις Ελευθερές Καβάλας – Προσάραξη Ε/Γ-Τ/Ρ στην Χερσόνησο Ηρακλείου - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Κέρκυρα και στη Σαντορίνη

Αναγνωρίστηκε από οικείους του, το πτώμα ανδρός που ανασύρθηκε απογευματινές ώρες της 30/07/13 στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά ακτών της νήσου Άνδρου.

Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 82 ετών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία ΒΡΑΣΙΔΑ ν.Περάμου Καβάλας, 79χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και στη συνέχεια στο ΓενικόΝοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ελευθερών.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου Ηρακλείου, για προσάραξη του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ» Ν.Καλύμνου 244 στην Σταλίδα Χερσονήσου.

Άμεσα στη περιοχή έσπευσαν προς παροχή βοήθειας περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και περιπλέοντα σκάφη.

Με την επίβλεψη του προσωπικού του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ οι εβδομήντα δύο (72) επιβάτες που επέβαιναν στο εν λόγω πλοίο, επιβιβάστηκαν στα Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΛΥΨΩ» Ν.Α.Ν 61 και «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Ν.Η.139 και μεταφέρθηκαν ασφαλώς στο λιμάνι της Χερσονήσου.

Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε ρύπανση, ενώ θα γίνει προσπάθεια αποκόλλησής του αύριο.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου  διενεργείται προανάκριση, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΠΛΑΚ ΡΟΟΥΖ» μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

*****

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν και περισυνελέχθησαν, στη θαλάσσια περιοχή Σέρπα Κέρκυρας πλησίον της ακτής, από προσωπικό περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Αθηνιού Ν.Θήρας, από προσωπικό  της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL