«Με ελληνική σημαία δύο επιπλέον νεότευκτα δεξαμενόπλοια»

O Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της ναυτιλιακής εταιρείας Sun Enterprises LTD.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ανακοίνωση της πρόθεσης της εταιρείας για ύψωση της ελληνικής σημαίας στα δύο νεότευκτα δεξαμενόπλοια, που πρόκειται να παραληφθούν τον προσεχή Ιανουάριο από Ναυπηγείο της Ν. Κορέας και εν συνεχεία να νηολογηθούν στο λιμένα Χίου, όπου και παραδοσιακά η εταιρεία νηολογεί τα πλοία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δεξαμενόπλοια αυτά θα απασχοληθούν ελληνικά πληρώματα.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,ευχαριστώντας τους εκπροσώπους της εταιρείας για την κίνηση αυτή, υπογράμμισε τη γενικότερη συμβολή της ναυτιλίας στον εθνικό στόχο για έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.«Η προσέλκυση ολοένα και περισσότερων πλοίων κάτω από την ελληνική σημαία, αλλά και η αντιμετώπιση της ανεργίας του Έλληνα ναυτικού απετέλεσαν προτεραιότητες που θέσαμε εξαρχής και μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να υλοποιήσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL