Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Πλαστογραφία αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας στην Καβάλα – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελείτο από διάφορα είδη (γκρουπάζ),  χωρίς να κατέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Πρωινές ώρες χθες, μετά από επιθεώρηση του Γραφείου Ναυτολογίας της Λιμενικής Αρχής Καβάλας σε αποδεικτικά ναυτικής ικανότητας πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «AMNEHF» σημαίας Παναμά, διαπιστώθηκε πλαστότητα αυτών.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πειστήρια και επιβλήθηκε μέτρο απαγόρευσης απόπλου του πλοίου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ερεικούσας  στο λιμάνι Γουβιών Κέρκυρας, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL