Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργού στην Πάτρα –

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης,βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, συνελήφθη από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε διαβατήριο, το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, έχοντας ως άμεσο συνεργό μία 39χρονη αλλοδαπή, η οποία τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του με το ίδιο πλοίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·        12χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι Φοίνικας της Σύρου, με  το Ε/Γ– ΛΑΝΤΖΑ «ΑΜΑΖΟΝΑ» Ν. Μήλου 47 και

·        63χρονου, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι Πυθαγορείου Σάμου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ν. Λέρου 56.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL