Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Λέρο

Παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Λέρο –  Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, την Πάτρα και το Ηράκλειο

 

Ακυβέρνητο έμεινε, πρωινές ώρες σήμερα, το σκάφος αναψυχής «ΠΟΠΗ» Λ. Λέρου 1013, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ βραχονησίδας ΠΗΓΑΝΟΥΣΑΣ και νήσου Λέρο, με έναν επιβάινοντα καλά στην υγεία του.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα μετέβη προς παροχή συνδρομής και το Α/Ψ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΑΡΙΑ» Τ. Λέρου 94, το οποίο ρυμούλκησε το ανωτέρω σκάφος με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Παντελίου.

*****

Συνελήφθησαν,πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, έξι (06) αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση  διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

*****

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 49χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Προνάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ηρακλείου, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 26χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθκε διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα

Ο 26χρονος παραδόθηκε στην Υποδιέυθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου/ Γραφείο Αλλοδαπών για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

                                                          

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL