Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και αλλοδαπών συνεργών τους στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Τροχαίο ατύχημα στον Πειραιά

 

Κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών, συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην Χρυσούπολη Καβάλας από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 21χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν εννέα (09) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 72,4 γραμμαρίων, καθώς και ένας μικρός μεταλλικός τρίφτης με υπολλείμματα κάνναβης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, καθώς και ο μεταλλικός τρίφτης.

                                                                  *****          

Συνελήφθησαν,απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 18χρονος αλλοδαπός και 25χρονηαλλοδαπή, η οποία συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, καθώς και 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας τους ανωτέρω.

Επίσηςσυνελήφθη,απογευματινές ώρες χθες, στον ίδιο λιμένα από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 29χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε με την άμεση συνέργεια του 40χρονου αλλοδαπού συνοδηγού του, ο οποίος επίσης συνελήφθη, μια 31χρονηαλλοδαπή, με το ανήλικο τέκνο της, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα πλαστά έγγραφα.

*****

Συνελήφθη,πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην παραλία Περάματος Κέρκυρας ένας αλλοδαπός στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων.

Κατόπιν προφορικής εντολής ηκα.Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας απείχε της ποινικής δίωξης και διέταξε την διοικητική του απέλαση.

Ανωτέρω πρόκειται να παραδοθεί στο συνοριακό Τμήμα Κασσιώπης.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Πειραιά, μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος με έναν 40χρονο οδηγό και δίκυκλης μοτοσυκλέτας με  έναν 70χρονο οδηγό. Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του 70χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ασκληπείο Βούλας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL