Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα –

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Σύλληψη για μεταφορά εύφλεκτου επικίνδυνου φορτίου στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε στο χώρο του φορτίου ψυγείου Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, που αποτελούνταν από παλέτες με ακτινίδια, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ ο ανωτέρω συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας, λόγω ανηλικότητας.

*****

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ηρακλείου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής,κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 65χρονος οδηγόςΦ/Γ οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, μεταξύ άλλων, 480 φιαλίδια αφρού καθαρισμού ταπετσαριών υπό πίεση, συνολικού βάρους 258,72 kg (κλάσης 2.1).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω φορτίο ενώ στη συνέχεια αποδόθηκε με μεσεγγύηση στον 65χρονο συλληφθέντα ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL