Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργών τους στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα

Συνελήφθησαν,βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τέσσερις (04) αλλοδαποί, διότι κατόπιν υποδείξεως του οδηγού, βρέθηκαν εντός του συρόμενου Φ/Γ οχήματος, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης,συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 37χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς και ένα ανήλικο τέκνο, για τους οποίους κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία άνηκαν σε άλλα πρόσωπα, ενώ για μία (01) αλλοδαπή δεν κατείχε ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το  όχημα της δεύτερης περίπτωσης κατασχέθηκε.

*****

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα  Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιβάτες που επρόκειτο να επιβιβασθούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ένας 18χρονοςαλλοδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα έχοντας ως συνεργό έναν 28χρονο αλλοδαπό, οποίος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό του 18χρονου ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, και ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL