Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων –

Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων – Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ-Υ/Γ στην Κέρκυρα – Διακομιδή ασθενούς

 

Εντοπίστηκαν πρωινές ώρες σήμερα, στην πόλη της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, έξι (06) αλλοδαποί, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο όπου και συνελήφθησαν, δήλωσαν ότι είχαν αποβιβαστεί από φουσκωτή λέμβο, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Μυστεγνών – Αγριελιάς, καθώς επίσης και ότι στη λέμβο επέβαιναν ακόμη τρία άτομα.

Άμεσα από την οικεία Λιμενική Αρχή ξεκίνησαν έρευνες στη θάλασσα, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και στη στεριά με οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

 

Τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο Δελτίο Τύπο.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ «KRISTI» σημαίας Αλβανίας, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αγ. Σαράντα για λιμένα Κέρκυρας, ότι 80χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του πλοίου,  ο 80χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – ΕλληνικήςΑκτοφυλακής, διεκομίσθη, μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Αλοννήσου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ» Ν.Σ. 32, 40χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL