Προσάραξη σκάφους αναψυχής στο Λαύριο –

Προσάραξη σκάφους αναψυχής στο Λαύριο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, από τον κυβερνήτη του σκάφους αναψυχής «ΜΠΕΣΥ» Λ.Τ. 465, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών είχε προσαράξει σε βραχώδη ακτή βόρεια της Μακρονήσου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Λαυρίου με το σκάφος αναψυχής «SEASOS» Τ.Λ. 465και αφού εντόπισαν το  «ΜΠΕΣΥ», περισυνέλλεξαν τον 47χρονο κυβερνήτη και μοναδικό επιβαίνοντα καλά στην υγεία  του.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ στο σκάφος παρατηρήθηκε εισροή υδάτων.

Προανάκριση, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Συνελήφθησαν,απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών του Τμήματος Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL