Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων την 08-12-2013 –

Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τη σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων την 08-12-2013 – Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Πάτρα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

 

Συνέχεια Ενημέρωσης:

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατηγό λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ανάμεσα τους μία γυναίκα για την οποία διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό της από πρωινές ώρες της 08-12-2013, καθώς και 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνόδευε τους ανωτέρω.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τέσσερα (04) ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και τρία (03) κινητά τηλέφωνα.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, από μέλος πληρώματοςτου Ε/Γ-Ο/Γ «FORZA» σημαίας Ιταλίας, το οποίο θα απέπλεε για Ηγουμενίτσα-Βενετία, πως 37χρονη αλλοδαπή επιβάτης, τραυματίστηκε στο κάτω μέρος του δεξιού της ποδιού, κατά την επιβίβαση της στο πλοίο.

Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

*****

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 48χρονος αλλοδαπός, διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με 19χρονη αλλοδαπή, για την οποία επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Επίσης,συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Ακόμη, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκανσε εμφανή θέση, στο χώρο του φορτίου Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο) που αποτελείτο από παλέτες με αλουμίνιο, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Επιπροσθέτως, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον ίδιο λιμένα, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, διότι εντοπίστηκανσε εμφανή θέση, στο χώρο του φορτίου Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο ψυγείο) που αποτελείτο από παλέτες με πορτοκάλια, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και ο 40χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν, δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοικατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προνακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα της τελευταίας περίπτωσης, το χρηματικό ποσό των 1.000,00€, ένα (01) κινητό τηλέφωνο καθώς και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL