Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEAN EXPRESS» -

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEAN EXPRESS»  - Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου στην Πολίχνιτο  - Διακομιδή ασθενούς

Eνημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραία, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «EUROPEAN EXPRESS» σημαίας Κύπρου, ότι κατά τον πλου του εγκεκριμένου δρομολογίου του από το λιμάνι της Εύδηλου Ικαρίας προς το λιμένα Πειραιά, υπέστη μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και συνέχισε το δρομολόγιό του με μειωμένη ταχύτητα.

Το «EUROPEAN EXPRESS», στο οποίο επέβαιναν 722 επιβάτες,  106 Ι.Χ.Ε. και 46 Φ/Γ οχήματα, κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά με καθυστέρηση 5 ωρών.

Από το  Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραία, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους του «EUROPEAN EXPRESS», μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας, από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Συνελήφθησαν,  πρωινές ώρες χθες, στη Σκάλα Πολιχνίτου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί, 44 και  52 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε, ο πρώτος να κατέχει πλαστή άδεια δύτη και ο δεύτερος να κάνει χρήση αυτής.

Από το Λιμενικό Σταθμό Πολιχνίτου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω άδεια.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Α/Ψ«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.53 από το λιμάνι της Σύρου στο λιμάνι της Νάξου, 53χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL