Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα –

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα – Επικάθηση Α/Κ σκάφους στην Τήνο

Συνελήφθη, απογευματινέςώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 23χρονη αλλοδαπή, διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο ενώ η 23χρονη συλληφθείσα, κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη καθότι συνόδευε το ανήλικο τέκνο της.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, από τον Κυβερνήτη του Α/Κ «ΑΛΕΚΟΣ» Ν. Σύρου 1038, ότι επικάθησε σε βραχώδη στη θαλάσσια περιοχή του όρμου «ΜΑΛΛΙ» βορειοανατολικά του λιμένα της Τήνου, με δύο (02) επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσαν προς παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» Ν. Τήνου 18 ενώ αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το «ΑΛΕΚΟΣ» αποκολλήθηκε με ιδία μέσα και συνοδευόμενο από το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προσέδεσε ασφαλώς στο λιμένα του όρμου «ΜΑΛΛΙ» Τήνου ενώ στη συνέχεια κατέπλευσε  στο λιμένα της Σύρου.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL